STULEN

Publicerad 2010-06-29 23:11:01 i Allmänt,

Satt på en bänk på lekplatsen och kollade när Casper & Alexander spelade minigolf och plötsligt kommer sötaste Elias Tell gående och frågar om jag kan hälla på vatten i hans vattenpistol och då gjorde jag de sen gick jag till husagnen och kom på att oj jag glömde min mobil så jag sprang tillbaka , men så är den inte kvar, frågade killarna om dom hade tagit den men dom bara nej men dom killarna där borta tog den :O okej jag gick och hämtade pappa och så gick vi runt halva campingen och letade efter dom tills slut hänger Casper med och han säger där är dom och en sprang iväg och den andra fångade vi och han sa att de var hans kompis som tog den och så hittade vi han men han nekade och då gick vi till receptionen och pratade med dom och dom hjälpte oss och sen kommer receptions killen med min mobil som killen hade.... kollade i den och då var de inget sim kort och då hade dom brytit sönder kortet och spolat ner de i toaletten.... :O!!!!
Så nu har jag min mobil men inget sim kort men campingen bjuder på ett nytt sim kort till mig så får de inom 1-2 dagar och hör av mig med nummer senare , så ni kan radera de ni har nu...
Sen när vi satt där ute efter kvällsmaten så kom den svenska killen och sa förlåt och så fick jag 100 kronor utav honom :)
Men nog om det...

Idag har vi bara legat på stranden och jag är en arning röd men det positiva med min röda färg är att den förvandlas till brun efter 1-2 dagar :)
Men nu ska jag kolla lite på datorn sen sova för vi skaupp redan klockan 7 och ta bussen till centrum och sen tåget till  Danmark och så ska vi gå på tivoli :D
ha de gött!
pusss

Om

Min profilbild

Mitt namn är Caisa och jag bor i Falkenberg. Här kommer ni att få läsa om min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela