NÄRA NU

Publicerad 2015-09-21 10:05:32 i Allmänt,


Har lite ont om bilder, denna bild skickade jag till mamma därför den är lite halvt sne för tänkte den ska bara till henne. Men dessa skorna fyndade jag härom dagen! 
Måndag idag och de brukar vara en tråkigt dag då jobb brukar sätta igång men jag är ju ledig nu och snart drar jag till Egypten! 
Idag ska jag göra mycket, packa de sista, träna med Lotta vid 14 tiden, jag ska fixa ärenden i stan, träna innebandy ikväll, städa hela lägenheten. 
Dock sa mamma att jag skulle skita i att städa för hon kunde komma hit och görs de för hon är ledig tills på fredag, nu låter de som jag har värsta stora lägenheten och att den ser IT som en svinstia men så är de verkligen inte, hon vill bara att jag ska ta de lugnt och inte stressa när jag nu äntligen har lite semester, men ska försöka hinna med städningen för de känns bäst så!
Så ikväll efter innebandyn så drar jag till Annika och Philip och packar in hennes bil med alla resväskor och sen ska bi försöka sova några timmar innan vi ska upp igen (vid va 01.45) för då börjar bilresan ner till Halmstad där vi möter upp Lena och Jenny och sen kör vi vidare ner till Malmö och sen tåget över till Kastrup och sen går planet vi 7 tiden på morgonen så de kommer vara ett jobbigt dygn men jag hoppas på att man kan sova på planet de tar ju ändå ca 5 timmar att flyga men sen de bästa är att de tar 5 min med taxi från flygplatsen till hotellet så man slipper åka buss med massa andra människor och svettas med dom för vi ska ha 38 grader så solskydd och vatten kommer behövas! 
Får se om de blir någon uppdatering där ifrån för internet där är inte de bästa. 
Ni får ha de så bra för de ska jag ha! 

Om

Min profilbild

Mitt namn är Caisa och jag bor i Falkenberg. Här kommer ni att få läsa om min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela