RECEPT PÅ BANANBRÖD

Publicerad 2015-12-29 11:03:20 i Allmänt,

godmorgon fina ni!
Varje morgon jag vaknar så är jag alltid så sugen på stekt ägg och de är så sjukt gott speciellt när äggulan är lös så den rinner ut lite, mmmmm så gott. Jag äter ju gluten, socker och mjölkfritt så jag har bakat ett bananbröd och de är så gott, recept kommer nedan. 
 
Nu sitter jag i soffan och ska snart göra mig redo för min lediga dag och idag ska jag och pappa till gekås en sväng då jag vill kolla på lite saker till hemmet och sen skulle pappa ha lite saker. Ikväll är de träning som gäller och jag ska gå på ett fightcirkelpass så de ska bli spännande.
Nu ska jag sätta lite fart då jag ska hinna göra mig klar, vika in min tvätt och hinna diska innan pappa kommer om ca en timma.
 
Här kommer receptet på bananbrödet som jag lever på för tillfället:
Mixa två bananer blanda i 1 dl havregryn (jag använder glutenfria), 1 dl mandelmjöl, 1 ägg och 1 tsk bakpulver och klicka ut på en plåt med papper och in i ugnen i 200 grader ca 15 min.
de kommer inte bli en deg utan de kommer bli en smet som man klickar ut i den storleken man vill ha, jag har de senaste gångerna gjort de i en fyrkant så har de blivit 4 bitar. 
Lyck till med bakningen och ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mitt namn är Caisa och jag bor i Falkenberg. Här kommer ni att få läsa om min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela