GRISPASS

Publicerad 2016-04-09 22:07:59 i Allmänt,


Asså helt seriöst, jag hade ju PT tid kl 10 imorse med bästa Jenny och jag beställde av henne att jag ville ha träningsvärk i min rumpa och de skulle hon fixa och jävlar vilket grispass, efter första övningen kunde jag knappt stå upp, mina ben skakade och jag var lite smått illamående ett tag men de är ett bra tecken på att man har gjort rätt och rätt gjorde jag verkligen jag summerar detta pass som mitt bästa pass hittills. 
När jag gick till bilen så kunde jag knappt gå, är inte förvånad om en snigel passerade mig för så segt gick de och sen när jag kom hem så skulle jag upp för trapporna och ja ni fattar att de tog ett tag.. 
Tanken var att jag skulle åka direkt in till stan men var tvungen att duscha först haha. 
Sedan får jag in till stan för att fixa lite saker är ute efter ett fotoalbum där jag kan klistra in bilder och skriva om Thailandsresan i och hon på bokhandeln ska ringa mig på måndag och se om hon kunde beställa hem något i den stilen jag ville ha så hoppas hon kan fixa något. Sedan gick jag även till kicks för att köpa en foundation och de blev en från dior visar inom kort.
Nu ska jag strax sova och ladda för morgon dagen då jag ska se min första vollyboll match med Emma, Jenny och Malin så de ska bli riktigt kul då dom killarna tränar på strandhälsan så man vet ju vilka de är. 
Nej godnatt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mitt namn är Caisa och jag bor i Falkenberg. Här kommer ni att få läsa om min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela